23948sdkhjf

Jitech mångmiljoninvesterar i ny robotsvetsanläggning

Investeringen leder bland annat till kortare ledtider samt ökad kvalitet och flexibilitet.
Verkstadsindustrin Jitech AB i Småland mångmiljoninvesterar i unik specialanpassad robotsvetsanläggning för lågvolymproduktion.

- Robotsvetsanläggningen levereras av Andon i Örebro och skall vara i drift februari 2014. Denna investering tillsammans med dess integrering till vårt egenutvecklade affärssystem kommer leda till kortare ledtider, bättre kvalitetsutfall, ökad flexibilitet och effektivitet. Detta ligger helt i linje med vårt arbete med Lean Produktion och vår affärside gällande teknologi i världsklass. Denna investering kommer att göra oss än mer konkurrenskraftiga på legotillverkning av svetsade lågvolymkonstruktioner , säger Mikael Johnsson Projekt och Marknadsansvarig på Jitech AB, i ett pressmeddelande.

Om Jitech AB
Affärsidén hos Jitech AB i Tingsryd, som ligger i södra Småland, är att tillverka produkter i stål, rostfritt och aluminium samt erbjuda montering och ytbehandling till industriföretag i olika branscher. Genom bred kompetens och teknologi i världsklass garanterar vi kvalitet och utveckling i framkant, till stor nytta och lönsamhet för våra kunder”

I dag är Jitech en av Sveriges största leverantörer inom metallindustrin och levererar bland annat till gruvindustrin, entreprenad och energimarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063