23948sdkhjf

Sandvik tecknar avtal med SPM Instrument

Sandvik investerar i instrument för tillståndskontroll som ska minska kostnader samt öka tillgänglighet och leveranssäkerhet.
Under våren 2013 har Sandvik Materials Technology AB i Sandviken valt att investera i två stycken Leonova Diamond, instrument för tillståndskontroll, från SPM Instrument AB.

-Tillståndskontroll är ett grundläggande och proaktivt verktyg för beslutsstöd om drift- och underhållsinsatser och därför har vi valt att investera i handinstrumentet Leonova Diamond. Målsättningen är att vi ska göra tillståndskontrollen till ett naturligt och självklart verktyg för att minska underhållskostnader, öka maskintillgängligheten och höja vår leveranssäkerhet. Sist men inte minst hjälper det oss också i vår strävan efter en säkrare arbetsmiljö. Med mätmetoden SPM HD i instrumenten blir vår analys ännu mer pålitlig och ronderingen effektiv, säger Micael Koch, Underhållschef Varmvalsverk, Smide & Ämnesbehandling, på Sandvik Materials Technology, i ett pressmeddelande.

Leonova Diamond
Leonova Diamond® är ett portabelt instrument för tillståndskontroll i tuff industriell miljö. Detta slitstarka och avancerade instrument erbjuder kraftfulla analys- och felsökningsfunktioner för tillståndskontroll av roterande maskiner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078