23948sdkhjf

SPM Instrument samarbetar med Hallsta Pappersbruk

Partnerskapet innebär leverans av SPM:s handinstrument för förbättrad tillståndskontroll.
Trots att pappersbruket i Hallstavik tvingats att dra ner på sin produktionskapacitet och personalstyrka, genom nedläggningen av pappersmaskinen PM3, satsar företaget framåt och har under sommaren köpt in fyra stycken Leonova Diamond handinstrument från SPM Instrument AB.

Niclas Eriksson, FU-chef, kommenterar i ett pressmeddelande varför man valt att satsa på nya instrument:

- Våra befintliga instrument, varav ett av annat fabrikat, var ålderstigna och behövde bytas ut. Då vi har goda erfarenheter av den SPM-utrustning som redan används på andra håll här på Hallsta och det finns ett önskemål om att jobba med en gemensam teknik, instrument och mjukvara över hela bruket, valde vi att byta ut de gamla instrumenten till Leonova Diamond. När nu alla använder samma typ av instrument och mätmetoder kan FU-personalen lättare hjälpa varandra med tillståndskontrollen.

Leonova Diamond
Leonova Diamond® är ett portabelt instrument för tillståndskontroll i tuff industriell miljö. Detta slitstarka och avancerade instrument erbjuder kraftfulla analys- och felsökningsfunktioner för tillståndskontroll av roterande maskiner.

Leonova Diamond innehåller mätmetoden SPM HD® för lagermätning i varvtals-området 1-20.000 rpm, avancerad vibrationsanalys för diagnostisering av maskinkondition överlag samt många andra funktioner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125