23948sdkhjf

AGAB exporterar till Kina

Ordern omfattar en mobil vertygsväxlingstruck som AGAB ska leverar till Gnotec i Kina
AGAB Pressautomation AB har fått en order på en mobil verktygsväxlingstruck till Gnotec i Kina. Gnotec använder sedan tidigare AGAB:s verktygsväxlare för de riktigt tunga och stora pressverktygen på Gnotecs enheter i Europa.

– Ett enkelt och smart sätt att öka produktionen är att snabba upp omställningarna i pressarna. Genom minimerade ställtider frigörs värdefull produktionskapacitet, vilket ger konkurrensfördelar och ökat förtroende från kunderna, berättar AGAB:s VD Anders Gleerup, i ett pressmeddelande.

Startar fabrik i Kina
Gnotec har tecknat avtal med Volvo Car Corporation avseende leveranser av pressade plåtkomponenter till Volvos nya fabrik i Chengdu, Kina. Baserat på denna order har Gnotec startat en fabrik i staden Kunshan i östra Kina. Under hösten har nya automatpresslinjer och svetsceller installerats. Till anläggningen har man nu också beställt den nya verktygsväxlaren från AGAB.

AGAB:s nya serie mobila verktygsväxlingstruckar är mycket användarvänliga. Operatören positionerar trucken lätt och säkert framför pressen med hjälp av laserstyrning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063