23948sdkhjf

Mindmancer tar hem största ordern någonsin

Genom avtalet bryter sig företaget in i industrisegmentet
Mindmancer har tecknat sitt största avtal hittills. Ordern innebär leverans av intelligent kamerabevakning för att ytterligare stärka säkerheten vid kundens lokaler. Genom avtalet bryter sig Mindmancer in i industrisegmentet.

- Det känns spännande att på detta sätt bryta oss in i tillverkande industri segmentet. Vi tror att det finns många potentiella kunder som har problem med intrång och stölder trots ronderande väktare och stängsel, säger Johnny Berlic, VD Mindmancer AB.

Intelligent kamerabevakning
Intelligent kamerabevakning innebär bland annat ett komplett bevakningssystem, intelligent videoanalys som filtrerar fram risksituationer i realtid samt att risksituationer skickas som videolarm till larmcentral.

Mindmancer
Mindmancer AB är marknadsledande på bygg- och skolbevakning i Sverige och stor leverantör av intelligent kamerabevakning till industriföretag. Genom användning av kameror kan företaget förebygga skadegörelse, intrång, stöld och brand. Bolaget har verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Polen samt levererar till övriga Europa och USA .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094