23948sdkhjf

Grolls expanderar i Norge

Företaget satsar inom olje- och gassektorn i Norge.
Grolls norska dotterbolag Univern inleder en satsning på den växande marknaden för arbetskläder och personlig skyddsutrustning inom olje- och gassektorn.

– Vi räknar med att den här marknaden växer med 12 procent varje år under de kommande fyra åren och det är självklart att vi vill vara en betydande leverantör också inom detta segment, säger Hans Janzon, VD på Grolls, i ett pressmeddelande.

I expansionsplanerna ingår att utöka sortimentet med speciellt anpassade produkter för den tunga offshoreindustrin, men också att etablera en helt ny verksamhet i Stavanger.

– Vår ambition är att en helt nytt Univern, med utställningsytor och ett komplett varulager för utlämning, står på plats i Stavangerområdet redan innan årsskiftet. För oss är det viktigt att vara nära våra kunder och ge dem god och professionell service i valet av arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Sedan 2012 är Univern en del av den nordiska detaljisthandelskedjan Grolls Group som omsätter 840 miljoner kronor och har 335 anställda i de nordiska länderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064