23948sdkhjf

Dassault Systèmes förvärvar Safe Technology

Förvärvet förväntas fördjupa Dassault Systèmes lösning för hållfasthetsanalys.
Dassault Systèmes är skaparna av 3DEXPERIENCE och världsledande inom mjukvara för 3D-design, digitala 3D-mock-ups och PLM-lösningar. Nu har företaget förvärvat brittiska Safe Technology Ltd. som är leverantör av tekniska lösningar för tester med syfte att beräkna produkters hållfasthet och livslängd.

Förvärvet av Safe Technology expanderar Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE-plattform och applikationen SIMULIA för att erbjuda en ännu mer långtgående lösning för hållfasthetsanalys.

- Safe Technology har haft ett nära samarbete med Dassault Systèmes och SIMULIA-applikationerna i över 15 år och under den tiden har vi utvecklat och levererat framkantsteknologi till kunder över hela världen. Vi ser många gemensamma beröringspunkter med Dassault Systèmes affärsstrategi och vision, och är stolta över att bli en del av detta. Dassault Systèmes kommer att verka för att fe-safe även i framtiden ska leda utvecklingen inom hållfasthetsanalys och dessutom leverera en öppen lösning med brett stöd. Snabbare produktutveckling, integration av stresstester i designverktyg och ett globart supportnätverk av hög kvalitet är kritiska kriterier för våra framtidsplaner. Som en del av Dassault Systèmes och SIMULIA-teamet stärks vår möjlighet att uppfylla alla tre, säger Safe Technologys grundare och verkställande direktör John Draper, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109