23948sdkhjf

Norrhults Stålgjuteri tar hem stororder

Norrhults Stålgjuteri tecknar kontrakt värt cirka 15 Mkr med norskt företag .
Efter semestern har Norrhults Stålgjuteri AB tagit hem en stororder från ett norskt företag inom offshore-/oljeindustrin, till ett värde av ca 15 Mkr. Ordern omfattar en helhetslösning av olika typer av förgreningsrör, där Norrhults Stålgjuteri ombesörjer allt från gjutning, färdigbearbetning till trycktestning av produkterna. Ordern skall levereras under en 2 års period.

- Vi har stor erfarenhet, då vi under flera år levererat olika typer av förgreningsrör säger Norrhults Stålgjuteris VD Stefan Korzonek, i ett pressmeddelande. Samarbetet med den norska kunden har under åren utvecklats mycket positivt där vi är med och ger en omfattande teknisk support i vidareutvecklingen av produkterna. Att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning från designsupport till färdigbearbetad och testad produkt gör oss för kunden till en mycket attraktiv partner. Det hela känns mycket bra, särskilt när resultatet i samarbetet blir så här lyckat.

Stefan Korzonek berättar att företaget kommer att fortsätta utvecklingen inom företaget med att bistå kunderna med helhetslösningar i olika former.

- Vi märker att fler och fler kunder ser nya möjligheter till att reducera kostnaderna genom allt från support till logistikfördelar, att bara vara ett gjuteri har vi lagt åt sidan, vi levererar lösningar baserade på stålgjutgods säger Stefan Korzonek.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078