23948sdkhjf

Ny VD och koncernchef hos Malux

Magnus Moberg blir ny VD och koncernchef hos Malux.
Den förste september tillträder Magnus Moberg som VD och koncernchef i Malux AB. Magnus kommer närmast från Bosch Rexroth AG där han de tre senaste åren varit globalt ansvarig för service med stationeringsort Lohr am Main i Tyskland. Dessförinnan var han eftermarknadschef på Hägglunds Drives AB och styrelseordförande för tre av Hägglunds säljbolag.

- Som ägare är jag glad att vi fr.o.m. 1 september har en ny koncernchef och VD i Malux AB koncernen. Det känns jättebra att få in ytterligare personer i ledningen som är ungefär mellan 30 och 40 år, säger Jörgen Schulze, i ett pressmeddelande.

Malux satsar på kundrelationer och erbjuder produkter och tjänster inom tre affärsområden: Belysnings- och fastighetsprodukter, Industri- och explosionsskyddat materiel, Kommunikations- och fordonstillbehör.

- Under de senaste två åren har vi gjort stora investeringar i ett 30-tal nyanställda, nytt IT-stöd i form av webbsidor med e-handelslösning och ett nytt affärssystem samt utökade och moderniserade lokaler i Örnsköldsvik, Stockholm, Stenungsund och Malmö i Sverige och Borgå i Finland. Vår gemensamma målsättning inom Malux-koncernen är att nå 500 Mkr i omsättning år 2017, ”mot lönsamma affärer med fortsatt tillväxt”, säger Jörgen Schulze, ägare av Malux AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079