23948sdkhjf

AP&T satsar på service

Nu förstärker AP&T sin svenska serviceorganisation för mekaniska pressar.
För att ännu bättre kunna möta servicebehovet från kunder som använder mekaniska pressar i sin produktion förstärker nu AP&T AB sin svenska serviceorganisation

–I slutet av mars började Leif Andersson hos oss. Han är en av Sveriges mest kompetenta servicetekniker inriktad på mekaniska pressar och en förstärkning som jag är oerhört glad över, berättar Dennis Brandt, som är servicechef på AP&T Press Systems, i ett pressmeddelande.

Leif Andersson har tidigare både drivit egen serviceverksamhet och jobbat som underhållsansvarig för mekaniska och hydrauliska pressar och är ett välkänt ansikte för många i plåtformningsbranschen. Leif kommer nu tillsammans med sina nya kollegor på AP&T att utveckla serviceerbjudandet för mekaniska pressar.

– Många av våra kunder har både hydrauliska och mekaniska pressar i sin maskinpark. Nu kan AP&T verkligen fungera som En Ansvarig Partner® och ta hand om hela servicebehovet oavsett typ av press, vilket vi hoppas ska förenkla livet för kunderna, säger Dennis Brandt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063