23948sdkhjf

Elektroautomatik satsar långsiktigt

Elektroautomatik bygger ut produktionslokal
Elektroautomatiks ledning satsar på ny produktionslokal för enheten i Skövde, enligt ett pressmeddelande. Lokalen som kommer färdigställas under hösten skapar förutsättningar att ta emot flera order från en ständigt växande kundbas.

-Det är otroligt roligt att göra denna efterlängtade satsning. Detta skapar stora möjligheter att växa och jag hoppas på sikt kunna ge anställning till fler duktiga tekniker, säger Joakim Andersson, Produktionschef och ansvarig för byggnationen.

Utbyggnaden skapar en ökad kapacitet av montage som möjliggör fler och större leveranser.
Därigenom kvalitetssäkras produkterna och driftsäkerheten efter leverans ökar. Expansionen medför även en kortare installationstid hos kund.

Framtidstro för Elektroautomatik
- Elektroautomatik möter fler och fler nya företag som efterfrågar våra tjänster och produkter, säger Mikael Gustavsson, VD på Elektroautomatik. ”Det är därför väldigt rätt att satsa i Skövde där det finns en lång erfarenhet att bygga automationslösningar och duktig, kompetent personal att tillgå för expansionen i framtiden”.

Om Elektroautomatik
Elektroautomatik hjälper sina kunder att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom framsynta automationslösningar. Kunderna utgörs av företag med höga krav på kvalitetssäkring, automatisering och funktionalitet. Elektroautomatik grundades 1965 och har idag 80 anställda. Omsättningen det senaste verksamhetsåret var 210 MSEK. Företaget har verksamhet i Göteborg, Skövde, Åmål och Västerås.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078