23948sdkhjf

Duroc Machine breddar produktprogrammet

Duroc Machine Tool har ingått ett avtal som distributör i Sverige och Baltikum för BELKI Tekniks produkter för rening av skärvätskor i verkstadsindustrin.
Duroc Machine Tool har lång erfarenhet kring skärvätskor. Det är en stor fördel för våra kunder att vi kan erbjuda en unik bredd för rening av processvätskor. Produktprogrammet omfattar nu det mesta från enkla oljeavskiljare till kompletta reningssystem, även i kombination med höghastighetsseparatorer.

- Det här ligger väl i linje med vår målsättning att vara en stark och komplett leverantör inom segmentet produktionsmiljö. Vi upplever ett starkt behov från verkstadsindustrin på reningsutrustning som kan öka produktivitet, förlänga processvätskors livslängd och därmed minska miljöpåverkan från framför allt skäremulsioner, förklarar Duroc Machine Tools vd Erik Albinsson i ett pressmeddelande.

- Vi är övertygade om att våra produkter och system passar hos Duroc Machine Tool, där dessa blir ett naturligt komplement till deras övriga produktprogram, Nu ser vi en bra möjlighet att bredda vår närvaro i svensk verkstadsindustri med en distributör med starkt fokus på rening av industrivätskor, säger Erik Troue Jensen, Internationell Försäljningschef på Belki i Danmark.

- Satsningar i förbättrad produktionsmiljö ligger i tiden, fortsätter Erik Albinsson. För oss som partner till industrin är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa lösningar, inte minst rörande produktionsmiljön. Vårt miljösegment kommer att stärkas ytterligare framöver. Miljövänliga skärvätskor från schweiziska Blaser och luftreningsanläggningar från italienska Losma är andra kompletterande varumärken som vi representerar inom miljöområdet idag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078