23948sdkhjf

Lundberg & Kullberg och Tonito Plåtgrossisten fusionerar

Företagen går samman och kompletterar varandra på flera områden vilket skapar större konkurrenskraft på marknaden
Det finns flera fördelar med Samgåendet med Tonito.

- Företagen kompletterar varandra bra på inköpssidan. Flera varugrupper har dubbla leverantörer. Tonito kommer att bidra med större volymer till Lundberg & Kullbergs Plåtcenter i Gendalen, vilket underlättar inköp och logistik. Tillsammans når vi skalfördelar med större inköp och importmöjligheter, säger VD Hans Stenberg för Lundberg & Kullberg i ett pressmeddelande.

Utökat nätverk
Genom fusionen kommer Tinito få tillgång till ett bra nätverk av filialer i södra Sverige.

- Tillsammans har vi nu 7 filialer i Göteborg, Skövde, Växjö, Virserum, Uddevalla, Malmö och Jönköping. Det gör att vi kan utnyttja logistiken mellan filialerna för att förse våra kunder med det material de efterfrågar på ett snabbt och effektivt sätt, säger VD Dietrich Goldschmidt för Tonito Plåtgrossisten.

Tonito har ett starkt och stabilt kassaflöde som skapar flexibelitet i fortsatta expansionsplaner och Lundberg & Kullberg är med sina 140 år som plåtslagerigrossist väl etablerade med gedigen kunskap om marknaden och ett välkänt namn som borgar för trygghet.

Dietrich Goldschmidt har utsetts till VD för koncernen. Hans Stenberg fortsätter som filialchef i Göteborg och svarar även för Plåtcenter i Gendalen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078