23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny serie robotar från KUKA

KR Cybertech, framtidens hantering och maskinbetjäningsrobot är här.

KR Cybertech, en ny serie robotar från KUKA, smala smidiga och med maximal prestanda. Genom längre räckvidder breddar KUKA sin portfölj för maskinbetjäning och skapar ett av världens mest omfattande produktsortiment i denna kategori. KR Cybertech´s snabbhet, precision, kompakthet skapar flexibilitet för krävande tillämpningar som hantering, bearbetning och svetsning.  Cybertech serien omfattar hanteringsvikter från 8-22 kg och räckvidder från 1610mm upp till 2100mm. 

Automatiserad maskinbetjäning och svetsning i trånga utrymmen är uppgifter som ställer extrema krav på industrirobotar. Inte nog med att de måste
fungera exakt och precist, men de behöver också snabbhet och smidighet för att öka produktiviteten även i mycket trånga utrymmen - speciellt vid tillverkning eller bearbetning av små delar och produkter.

KR Cybertech serien har utformats för att uppfylla dessa krav bättre än den traditionella lösningen att använda större robotar som erbjuder hög precision men saknar flexibilitet i sina rörelser. Cybertech utmärker sig för sin strömlinjeformade design och minimalt störande konturer, detta gör det möjligt för den att arbeta med maximal smidighet och flexibilitet. I jämförelse med andra industrirobotar som finns på marknaden, har KR Cybertech nästan otaliga kombinationer av konfigurationer.

KR Cybetech kan installeras i alla vinklar 360 grader.

 

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Tipsa en kollega

0.047