23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt samarbete öppnar dörren till Indien för AP&T

Genom ett nytecknat samarbetsavtal med den indiska industrikoncernen ISGEC öppnar AP&T nu dörren till ytterligare en betydelsefull marknad och stärker sin branschledande position inom presshärdning.

– Att vi nu får tillträde till den expansiva indiska marknaden ger oss nya möjligheter till fortsatt långsiktig tillväxt. Efterfrågan på presshärdade produkter ökar starkt här och vi ser en stor potential för våra produktionslösningar, säger Per Josefsson, Vice President Sales & Marketing på AP&T.

Samarbetsavtalet innebär initialt att AP&T:s hydrauliska pressar för den indiska marknaden kommer att tillverkas av ISGEC i Yamunanagar. Marknadsföring och försäljning av kompletta presshärdningslinjer kommer att skötas av de båda företagen gemensamt.

– Pressarna är identiska med dem vi själva tillverkar i Sverige. Men med en kompletterade produktion lokalt kan vi hålla kostnaderna på en nivå som gör det möjligt att möta den extremt tuffa konkurrens som råder i Indien. Vi har ett mycket stort förtroende för ISGEC, som har ett mycket gott anseende globalt både när det gäller kvalitet och ansvarsfullt företagande, säger Per Josefsson.

aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.047