23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Produktionsdata direkt i mobilen – ny, smart lösning från AP&T

Hur många enheter har producerats hittills? Hur många återstår? Och hur lång tid är det kvar tills jobbet är klart?

Nu introducerar AP&T Smart Device Connection –en applikation som ger användaren full kontroll på hela produktionsprocessen via mobil, surfplatta eller smartwatch.

AP&T fortsätter att lansera innovativa lösningar som gör det möjligt för kunderna att öka sin overall equipment efficiency (OEE). Senast i raden är Smart Device Connection, en applikation som gör sekundaktuella data från produktionslinjens styrsystem tillgängliga i mobiler och andra uppkopplade enheter.

– Det är oerhört praktiskt. Med Smart Device Connection kan operatörer, underhållspersonal, planerare och produktionsledare se funktion och produktionsstatus även när de inte befinner sig vid linjen eller har en dator till hands. Eventuella störningar kan upptäckas snabbt för att minimera produktionsbortfall, säger Martin Sahlman, Product Manager på AP&T.

Smart Device Connection har samma enkla användargränssnitt (LOGOS) som AP&T:s övriga enheter, vilket innebär att befintliga kunder kommer att känna igen sig.

– Under det senaste året har vi lanserat en rad produkter som skapar kundnytta genom att låta olika maskiner och andra enheter dela information och kommunicera med varandra. Smart Device Connection är ytterligare ett exempel på en lösning i linje med Industri 4.0. Den senaste tekniken skapar fantastiska möjligheter som vi nu fortsätter att exploatera tillsammans med våra kunder.

aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.047