23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors breda produktsortiment attraherar globala marknaden

På Valve World Expo i Düsseldorf förra veckan fick Lesjöfors monter stor uppmärksamhet från potentiella kunder över hela världen, bland annat för tunga tryckfjädrar. En order på prototyper gick igenom redan dagen efter diskussion på mässan.

Valve World Expo i Düsseldorf är en årlig mässa för tillverkare inom ventilationsindustrin med besökare från olje-, gas- medicin och offshoreindustrier, maskinteknik och mycket mer. Årets mässa lockade drygt 12 000 besökare från 88 olika länder runtom i världen, vilket gör den rekordstor.

Positiv respons och order på prototyp

Resultatet av mässan talar sitt tydliga språk. Ett flertal fjäderdesigner har gjort och diskuterats, offertförslag ska skickas samt besök hos potentiella kunder är bokade. En order på prototyp genomfördes redan dagen efter design och diskussion i Lesjöfors-montern.

- Under de här mässdagarna har vi haft nästan 50 besök i montern. Flera ingenjörer men även chefer och vice vd:ar från 17 olika länder som alla var intresserade av Lesjöforsgruppens kapabiliteter. Det känns inspirerande, säger André Boskemper, försäljningschef på Lesjöfors.

Den framgångsrika Lesjöforsmodellen

Lesjöforsmodellen har varit koncernens guideline under många år och genomsyrar allt vi gör. Lokal närvaro med bredd, spets och lokal närvaro skapar smarta fjäderlösningar. Våra teknikexperter har lång erfarenhet och kunskap från många industrier, vilket gör vår kapabilitet för fjäderdesign omfattande och av högsta kvalitet.

När det gäller tunga tryckfjädrar är Lesjöfors en av få tillverkare av dessa varmlindade fjädrar på den europeiska marknaden med ett brett användningsområde från tågvagnar till kraftfulla säkerhetsventiler i oljekällor på sjöbotten och i undervattensutrustning.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031