23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ZISTAPLEX – en produkt som trollar med tiden

Vad skulle du säga om vi hävdar att vi har en lösning som både förlänger och förkortar tiden?

”Tid är pengar”. Det må vara en klyschig sägning, men inte desto mindre sann – tyvärr. För företag är detta ett faktum som präglar verksamheten på daglig basis. I allt vi gör strävar vi efter effektiviseringar. Vi finslipar, kapar och filar varje del av våra arbetsprocesser, ifrågasätter och prövar varje leverantör, varje mellanhand, varje steg i kedjan. I allt vi gör väger vi kostnad mot tid och tid mot vinst, till exempel genom att mäta en produkts pris i förhållande till dess livslängd. För att konstatera det uppenbara; den dyraste av produkter kan ju ha en hållbarhet som gör att den i själva verket är det billigaste alternativet i slutändan. Som sagt – allt handlar om tid i förhållande till pengar.

Vad skulle du säga om vi hävdar att vi har en lösning som både förlänger och förkortar tiden? Det låter kanske oförenligt, men faktum är att vi erbjuder en produkt som i första stadiet låter dig spara tid genom att kapa leverantörskedjan med flera steg och som dessutom, med sitt effektiva korrosionsskydd, står emot tidens tand även i en krävande miljö. Förkortad ledtid och förlängd hållbarhet – jättebra kombination, inte sant?

Zistaplex är ett elförzinkat CrVI-fritt precisionsstålrör med organisk beläggning som skyddar mot korrosion, med goda formningsegenskaper som tillåter bearbetning utan att ytan förstörs. Bra produkt, absolut – men det är egentligen inte den främsta anledningen att välja Zistaplex, för kundnyttan är betydligt större än så.

De fyra främsta fördelarna hittar på vår hemsida genom att ladda ner dokumentet "Fyra fördelar med Zistaplex". 

Trevlig läsning!

Heléns Rör AB
Västergårdsvägen 16
Box 101
301 04 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560869785

Kontaktperson

PH

Tipsa en kollega

0.032