23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny pressmaskin förbättrar Lesjöfors position i England

Det är tillfredsställande att se en investering ge resultat. Lesjöforsföretaget European Springs & Pressings LTD har investerat i en ny revolutionerande press, Bruderer BSTA 500-110B. Resultatet ärtydligt, ökad försäljning och nya jobb.

Pressmaskinen Bruderer BSTA 500-110B sägs vara en av världens mest avancerade höghastighetspressar. Maskinen är designad av schweizisk ingenjörskonst med flera innovativa lösningar och klarar av att producera mellan 100 och 1120 banddetaljer per minut. Och detta är bara en av flera fördelar med pressen. Bruderer BSTA 500-110B styrs digitalt via panel med touch screen, vilket ger operatören en tydlig överblick över aktuell processdata.

Tack vare sitt unika hävarmsystem, som innebär att belastningen från stansningen är fördelad genom mekanismen. Pressen har dessutom ett noggrant motviktssystem, exakta minimiavstånd i all lagring och oljesmörjning som viktiga delar i underhåll, vilket i sin tur ger maskinen en hög precision och lång livslängd.

Ökad försäljning och personalstyrka
För European Springs & Pressings LTD som företag, som finns i London, Cornwall och Leeds, har investeringen av den nya pressmaskinen definitivt fått mycket positiva effekter.

“Vi är väldigt nöjda med vår nya maskin. Bara under 2016, tack vare vår nya press, European Springs & Pressings har växt med 10% och skapat möjlighet för 35 nya jobb. Vi ser även en ökning i den totala försäljningen med 16 miljoner pund sett till alla våra fabriker. Dessutom har personalstyrkan totalt ökat till 170 anställda”, säger Stuart McSheehy, VD på European Springs i London.

För mer information, kontakta
Stuart McSheehy, vd European Springs & Pressings i London
+44 (0) 20 8663 1800
stuart.mcsheehy@lesjoforsab.com

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.079