23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Engagerade medarbetare är nyckeln till en säker arbetsplats

Lesjöfors Springs America Inc. är en säker arbetsplats. Tack vare ett omfattande arbete under flera år uppmärksammar företaget i år sex år utan arbetsplatsskador.

Lesjöfors Springs America Inc. har varit en del av Lesjöfors-koncernen sedan 2014. Företaget är specialiserat på drivfjädrar med tillverkning i USA och Mexiko där merparten av tillverkningen utgörs av kundanpassade fjäderlösningar.

I somras uppmärksammade företaget att man har haft sex år utan arbetsplatsskador på fabriken i Scranton. Faktorerna till framgången är många men tack vare ständiga förbättringar inom olika säkerhetsområden och engagerade medarbetare har man lyckats hålla säkerheten på en mycket hög nivå.

- Vi är oerhört glada och stolta över att passera denna milstolpe, säger Brandy Davis, vd på Lesjöfors Springs America Inc. Vi har genomfört nödvändiga förbättringar på flera områden för att skapa en säker arbetsplats, men stor del av succén är tack vare engagemanget hos våra medarbetare. Därför vill vi uppmärksamma och visa uppskattning för det fantastiska jobb alla har gjort. 

Alla aktiviteter övervakas och följs upp av en säkerhetskommitté som även ansvarar för att nödvändiga åtgärder genomförs för att säkerställa medarbetarnas trygghet.  

Prestationen att klara sex år utan arbetsplatsskador firades av medarbetare, ledning och delägare.

För mer information, kontakta
Brandy Davis
MD Lesjöfors Springs America Inc.
+1 570-585-7729
brandy.davies@lesjoforsab.com

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047