23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kundtjänst med All Inclusive

Kundtjänst är vana att hantera en mängd olika förutsättningar, önskemål och krav. Ett projekt är sällan det andra likt, men med mycket själ och hjärta samt en kunskapsbank som heter duga, servar de en mängd projekt runt om världen.

 

Per Sandahl, ny i Team Bygg

Vad har du för bakgrund? 
"Jag är bosatt i Värnamo med min sambo och dotter. Efter avslutad gymnasieutbildning jobbade jag som butikssäljare hos en välkänd elektronikkedja under 8 år. Därefter jobbade jag som golfresesäljare på en resebyra i totalt 9 år. Jag började på Axelent, kundtjänst Team Bygg, i februari 2016."

Vilka är dina främsta egenskaper som kundtjänst?
"Jag vill alltid ge den bästa servicen med det där lilla extra för att få en nöjd kund som med glädje återkommer. Jag försöker se lösningar istället för problem och går in med en positiv inställning till mitt jobb, mina kunder och kollegor!"

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
"Som relativt ny på kundtjänst Team Bygg så är det hela tiden mycket nytt att lära och många nya spännande uppgifter att lösa. Till min hjälp har jag mina fantastiskt duktiga kollegor!"

Vad är mest spännande med ditt jobb?
"Att varje dag ställas inför nya utmaningar, nya projekt och nya kunder. Jag vet aldrig vilka överraskningar som kan dyla upp."

Varför tycker du att man ska anlita oss på Axelent när man behöver förrådssystem?

"Därför att vi på Axelent ger dig som kund den bästa servicen i alla led. Det är smidigt att handla av oss och vi levererar förrådslösningar av högsta kvalitet. Dessutom har vi en rad olika modeller, allt för att passa just ditt behov av förrådslösning!"

Simon Palm, ny i Team Yellow

Vad har du för bakgrund?
"Jag är född och uppvuxen i Skillingaryd. Efter grundskolan blev det gymnasieutbildning där jag kombinerade studierna (Barn- och fritidsprogrammet, inrikning ledarskap) med ishockey. Min karriär på Axelent började med ett extraarbete vid 15 års ålder, och fast anställd blev jag när jag gick ut gymnasiet. 

Vilka är dina främsta egenskaper som kundtjänst?
"Jag försöker alltid bidra med ett gott humör och en bra stämning mot kunder och medarbetare. Vill alltid ge bästa möjliga service och lösningar åt våra kunder runt om i världen."

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
"Min ambition är att ge kunderna runt om i världen bästa möjliga service för att komma fram till bäsa möjliga lösning. Det är alltid mycket att lära som relativt ny på Team Yellow."

Vad är mest spännande med ditt jobb?
"Att aldrig veta vilka projekt som kan dyka upp, stora som små. Jag vet aldrig i förväg vilka kunder som hör av sig, så jag måste vara svarsberedd på alla sorters språk."

Varför tycker du man ska anlita oss på Axelent när man behöver lager-/maskinskydd?
"Därför att vi på Axelent kan ge en skön blandning av snabba leveranser, bra produkter och god service emot kund. Vi strävar efter att alltid bli bättre och snabbare i alla led!"

Emelie Hustavsson, ny i Team Yellow

Vad har du för bakgrund?
"Mitt vuxenliv började med Hotell- och restauranglinjen på gymnasiet. Efter det fick jag jobb som servitris, vilket inte alls passade mig. Istället började jag jobba i en livsmedelsbutik och var där tills för ett halvår sedan, då jag började på Axelents lager. På kundtjänst är jag sedan två månader tillbaka."

Vilka är dina främsta egenskaper som kundtjänst?
"Jag är en glad lite sprallig tjej som alltid gör mitt bästa. Mitt mål är att alltid ge bra service och skapa bra kemi med våra kunder och medarbetare."

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
"Det är alltid liv och rörelse, men den mesta tiden går åt till att besvara mail och telefonsamtal. Många prders och offerter gör jag under en dag, men jag hinner även med lite skoj bland kollegorna."

Vad är mest spännande med ditt jobb?
"Känner mig fortfarande ganska ny på jobbet men har snälla arbetskollegor som hjälper mig när jag kör fast. Det är ett väldigt varierande jobb som på det sättet gör det till ett roligt och händelserikt arbete. Jag lär mig alltid något nytt och får mer erfarengeter av både kunder och våra produkter. 

Varför tycker du man ska anlita oss på Axelent när man behöver lager-/maskinskydd?

"Vi försöker ge den bästa servicen och försöker alltid lösa även de krångligaste uppgifterna."

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.157