23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rengör och rostskydda på samma gång med Cortec 418

All metall rostar och bryts ner naturligt, det är bara en fråga om när. Vi kan genom att använda smarta rostskyddslösningar bromsa denna rostprocess och förlänga livslängden på metalldetaljer och komponenter avsevärt.

Ofta fokuserar vi på att rostskydda mot slutet av vår tillverkningsprocess, inför lagring och transport, därför att det är i dessa skeden som rost oftast upptäcks. Detta är givetvis viktigt, men glöm inte att dina rostproblem kan ha startat långt tidigare i din tillverkningsprocess – i bearbetningssteg eller i dina tvättar.

Rengör och rostskydda på samma gång

En smart åtgärd som ofta lönar sig i längden är att stärka upp rostskyddet redan i tvättsteget för att förhindra rostproblem längre fram i produktionskedjan. Genom att använda Cortec VpCI-418 i din tvättanläggning rengör och rostskyddar du dina detaljer på samma gång! VpCI-418 är ett alkaliskt industritvättmedel som effektivt avlägsnar svår smuts såsom fett, bearbetningsoljor och maskinoljor. Dessutom förebygger den ytrost och skyddar metallytan mot rost även efter rengöring och ger ett temporärt skydd för efterföljande lagring. Produkten är lågskummande, nitritfri och påverkar inte vidhäftningsförmågan hos färg vid eventuell efterkommande målning. Vid användning späds VpCI-418 med vatten till ca 3-10% vilket ger en hög kostnadseffektivitet. Den finns även i en silikatfri variant (VpCI-418 LM) för en maximalt ren yta efter rengöring.

Läs mer om produkten här

Vill du veta mer – kontakta Tribotec’s rostskyddsgrupp:

Camilla Admyre (Produktchef rostskydd), 0703-28 66 60
Christian Dahlstedt (Försäljningschef rostskydd), 0736-56 40 87
Stefan Fältengård (Säljare Sverige), 0705-28 28 79
Andreas Stenke (Säljare Sverige), 0708-61 84 45
Henrik Stjerslev Jakobsen (Säljare Danmark), +45 2070 3330

Rostskyddsgruppen i Tribotec arbetar för att förhindra rost i företags processflöden, mellanlagring och intern buffertering samt i samband med leveranser över hela världen. Med vår gedigna erfarenhet inom vci rostskydd har vi hjälpt flera företag, stora som små, att öka sin kvalitet i sina leveranser och därmed undvika reklamationer från sina kunder.
Alla i Rostskyddsgruppen har bra erfarenhet av industriproduktion och om risker och källor till varför det börjar rosta som exempelvis efter tvättprocesser eller under bearbetning.

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063