23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PNP Teknik stärker positionen inom skärning

Verkstadspartnern anlitas när Tibnor investerar i arbetsmiljö.

PNP Teknik AB har fått förtroendet att leverera ett nytt Kemper PlasmaFil filterutsug till Tibnors anläggning på Sjötullen i Köping.

– Detta är med våra mått mätt en ganska stor order och därmed en mycket viktig order, säger VD PNP Teknik, till Metal Supply.

Vid Tibnor-anläggningen arbetar man treskift med att skära ut stora mängder detaljer och ämnen till sina kunder med plasma. Det nya utsuget har filterklass M och avskiljer mer än 99,7% av partiklarna från skärningen och en kapacitet på upp till 11 000 m3/h vilket gör att det effektivt tar hand om all rök som uppstår vid plasmaskärningen.

– Det är den första anläggningen i Sverige som har Kempers nya serie filter med bladfilter istället för patronfilter. Bladfilter utnyttjar bättre filterytan än traditionella filterpatroner, förklarar Philip Marriott och fortsätter:

– Med denna order stärker vi vår position som verkstadsindustrins partner när det gäller utrustning för termisk skärning.

PNP Teknik AB grundades 2014, men har 20 års erfarenhet från branschen. Företaget har haft personlig kontakt med Tibnor sedan flera år tillbaka då de sköter service och underhåll på deras 3D plasma från MicroStep. PNP Teknik AB har dessutom agenturen för MicroStep i Sverige.

Det nya filterutsuget installerades under januari.

Fagon AB
Bruksgatan 11B
241 38 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE6692724651

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.094