23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt Proton Group på Elmia Subcontractor

Välkommen till Proton Groups mässmonter C02:29 på Elmia Subcontractor den 10-13 november. Vi bjuder på danske pølser och finns på plats med våra affärsområden Proton Engineering, Proton Finishing och Proton Technology.

Vi vill gärna veta mer om dig
När du besöker oss på mässan är det givetvis du som kund som ställs i fokus. Vår inriktning är starkt präglad av din verklighet och dina utmaningar och möjligheter. Våra representerade affärområden på mässan har expertis inom olika områden. Vi kan rörbockning, ytbehandling och allt inom ytteknik.

Proton Engineering, är en komplett leverantör av bockade och svetsade rörkonstruktioner. Vi arbetar med helhetslösningar i form av produktutveckling, prototyptillverkning, rörbockning, ändformning, svetsning, pressning, ytbehandling, montering och direktlevereranser.

Proton Finishing, är en av Europas ledande ytbehandlare inom branscher med leveranser mot fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet.

Proton Technology, är ett kunskaps- och tjänsteföretag inom ytteknik. Våra anställda har lång och bred praktisk erfarenhet av ytbehandling och provning, kombinerad med akademisk spetskompetens inom kemi och materialteknik. Vi är en fristående aktör och vi är ackrediterade av Swedac.

Välkommen till mässmonter C02:29!

Vi bjuder på danske pølser!

Klicka här för fri entré.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047