23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny vd leder Lesjöfors Tinglev in i framtiden

Brian Warming-Jensen har antagit utmaningen att leda Lesjöfors Tinglev mot nya ambitiösa mål när tidigare vd Steen Hedegaard går i pension. Brian är sedan många år en välkänd och respekterad medarbetare i Tinglev-teamet.

Lesjöfors Tinglev är känt för högvolymstillverkning av tryckfjädrar som lever upp till tuffa krav på jämn och hög kvalitet. Produkterna används främst i värme- och ventilationsprodukter samt kompressorer. Lesjöfors Tinglev har 26 anställda och 95 procent av produkterna exporteras till länder utanför Danmark.

När Steen Hedegaard nu går i pension efter ett långt och innehållsrikt arbetsliv tar Brian Warming-Jensen över vd-posten för bolaget.

Erfaren och engagerad lagspelare
Brian Warming-Jensen har lång och bred erfarenhet av Lesjöfors Tinglev efter många år som affärsutvecklingschef i företaget. Bland annat var Brian ansvarig för att starta upp tillverkningen av tryckfjädrar i Kina. Han har också drivit många andra projekt som bidragit till den marknadsledande position företaget har i dag. Brian är 45 år, utbildad mekanisk ingenjör och bor med fru och tre barn i Aabenraa.
- Det är med stor ödmjukhet jag tar över rodret efter Steen Hedegaard. Jag vill utveckla Lesjöfors Tinglev ytterligare i den framgångsrika riktning vi redan stakat ut och jag ser fram emot att göra detta tillsammans med de fantastiska medarbetare vi har här i Tinglev, säger Brian Warming-Jensen.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.063