23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Marcel Darroch-Davies i ny roll som Sales Coordinator Europe

”En central funktion för våra europeiska kunder är nödvändig”

Marcel Darroch-Davies började arbeta på Axelent Ltd i Swindon som säljadministratör. I takt med att företaget växte fick Marcel ett större ansvar och 2011 blev han utsedd till vd för bolaget. Då Axelent får fler och fler kunder som arbetar globalt, har Marcel nu fått rollen som Sales Coordinator Europe.

Marcel Darroch-Davies, vd Axelent Ltd och Sales Coordinator europe
”I min nya roll ska jag förhandla ramavtal med nya kunder och hålla kontakt med olika länder där Axelent har en marknad. Detta för att säkerställa en konsekvent prissättning och service, samt allmänt förbättra nivån på kommunikationen mellan länderna för att Axelent ska kunna hitta nya och tjäna sina befintliga kunder ännu bättre.”

Kunder kräver globala avtal
”Fler och fler kunder vill skapa europeiska eller globala avtal och jag ser det som mycket stimulerande att nu få axla denna roll, då den är viktig för Axelents fortsatta globala tillväxt.”

Kunskap blir kommunikativ plattform
”Nyckeln till Axelents framgång är kunskap. Nu ska vi tillsammans skapa en plattform där idéer, offerter och order enkelt kan delas internationellt och hjälper oss att samarbeta länderna emellan. Vår ambition är att Axelent nu ska kunna leverera service, produkt och prissättning som är konsekvent från land till land. Det handlar i mångt och mycket om en riktigt bra och tydlig kommunikation.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031