23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent Wire Tray levererar till livsmedelsindustrin i Chile

”I miljöer med tuffa krav trivs våra produkter allra bäst”

Axelent Wire Tray ska vara ett premium brand vad gäller trådstegar och tillbehör. Därför är varje detalj noga genomtänkt för att leva upp till de kvalitetskrav som ställs när man är på den här nivån. En bransch där kvalitet är extra viktigt, på grund av högt ställda krav på hygienfaktorer, är livsmedelsbranschen. Axelent Wire Trays kabelförläggninssystem passar därför utmärkt i just dessa miljöer.

Colun är Chiles motsvarighet till det svenska mejerikooperativet Arla och det största mejerikooperativet i Chile, även ett av de ledande mejeriproducerande företagen på den växande sydamerikanska marknaden.

Grön fabrik
Under det senaste året har Colun byggt en helt ny fabrik i La Union, som bär namnet ”Planta Verde”, vilket översatt till svenska skulle bli ”Grön Fabrik”.

Andreas Gotmark, vd Axelent Wire Tray
”Sammanlagt har vi levererat nästan 6 km stegar eller mer exakt 5850 meter rostfria stegar. Detta är en så kallad state-of-the-art anläggning som därmed blir tonsättande för nya fabriker framöver. Anläggningen är topmodern
för produktion av ost och kommer att ha en kapacitet att hantera 500 ton mjölk om dagen.”

Funktion, design och leveranssäkerhet
”Självklart har vår starka närvaro på den chilenska marknaden tillsammans med vår partner Portaconductores spelat en avgörande betydelse. Men, det som gör att vi får leverera till den här typen av anläggningar med så höga krav är våra produkters funktion och design i kombination med vår leveranssäkerhet.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047