23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fläktlös inbyggnadspanel från Beckhoff med PC-prestanda och multitouch-funktion

Den nya serien av panel-PC:s, CP27xx, kombinerar högpresterande industri-PC med fläktlös design och avancerad multitouch-display. Denna kraftfulla allt-i-ett-panel är perfekt för installation direkt i apparatskåp.

Efterfrågan på högre processorkraft fortsätter öka för att möta de många olika kraven på maskinstyrning, drift och övervakning. Samtidigt finns det en önskan om att undvika rörliga delar, såsom kylfläktar, för att minimera underhållet. Den ideala lösningen på detta har härmed anlänt i och med den nya serien av panel-PC:s, CP27xx, som kombinerar högpresterande industri-PC med fläktlös design och avancerad multitouch-display. Denna kraftfulla allt-i-ett-panel är perfekt för installation direkt i apparatskåp.
Inbyggnadspanelerna CP27xx är fläktlösa och kompakta, medan de samtidigt erbjuder multitouch-funktion i samband med hög processorkraft från den integrerade 1,4 GHz Intel® Celeron®- eller Intel® Atom®-processorn med upp till fyra kärnor. De nya modellerna finns i sju olika storlekar från 12 till 24 tum (i landskap- eller porträttformat) och – beroende på operativsystem – kan applikationer med dual-touch och upp till 5 finger multi-touch skärm användas.

Med framsidan i skyddsklass IP65 i fronten (baksidan IP20) och ett stort drifttemperaturspann från 0 till 55°C möjliggörs ett brett urval av användningsområden. Den är samtidigt användarvänlig, eftersom alla anslutningar finns i nedre del på baksidan och alla komponenter är lättåtkomliga. Dessutom finns två kortplatser till CFast-kort som är lättåtkomliga utifrån. Ett i- och urkopplingsbar kontaktdon underlättar inkoppling av moderkorts-interface. Utfällbara spännspakar möjliggör snabb installation utan lösa delar. En valbar PCIe-plats för instickskort ger största möjliga flexibilitet. Via detta gränssnitt kan t ex ytterligare två oberoende portar för Ethernet eller EtherCAT integreras.

Valmöjligheterna i CP27xx-serien inkluderar: 2 GB DDR3 RAM (kan utökas till 8 GB), CFast-kort (2 GB, kan utökas till 32 GB), integrerade dubbla Ethernet-portar med upp till gigabit-hastighet och integrerad SATA RAID1-kontroller (Intel® Rapid Storage Technology). På grund av de båda oberoende Ethernet-portarna lämpar sig dessa industripaneler perfekt för användning som kompakt styrsystem i en EtherCAT-applikation. Som tillval finns en tredje oberoende Ethernet-port. Fyra olika USB 2.0-portar finns tillgängliga som standard.

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

EJ
Eva Johansson
Marknads/ekonomiassistent
+46 (0)40 680 81 75 Eva.Johansson@beckhoff.se

Tipsa en kollega

0.031