23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny chef för AP&T:s centraleuropeiska serviceorganisation

Den 1 april tog Eberhard Heide plats som servicechef för AP&T:s europamarknad, Norden undantaget.

Tjänsten är en del av AP&T:s satsning på att stärka kompetensen och effektiviteten i serviceorganisationen för att möta kundernas behov av bästa möjliga tillgänglighet och effektivitet. Med bas på AP&T:s kontor i Tyskland kommer han att utveckla hela den centraleuropeiska verksamheten, idag lokaliserad i Tyskland, Danmark, Polen och Storbritannien.

Eberhard Heide är certifierad maskiningenjör och kommer närmast från tjänsten som servicechef hos en stor europeisk presstillverkare. Han kommer också in samtidigt som AP&T utvecklar serviceerbjudandet med målet att erbjuda proaktiva servicetjänster som upprätthåller kundernas produktionsprestanda under hela installationens livscykel.

Vi är fantastiskt glada att vi lyckats rekrytera Eberhard Heide till vår serviceorganisation. Han har djup kunskap om vårt produktområde, god förståelse för marknaden och kundernas behov och är dessutom en framgångsrik och engagerad ledare som kommer att bli viktig för oss i den spännande utveckling vi har framför oss, säger Michael Hunger, ansvarig för AP&T:s europamarknad, samt Martti Jalava, Director, Aftermarket Services på AP&T.

se.aptgroup.com

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.047