23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PSENopt Advanced: Nya flerfunktionella ljusridåer

Med Pilz nya ljusridåer PSENopt Advanced kan antingen muting, blanking eller kaskadkoppling realiseras med en och samma ljusridå beroende på behov.

Pilz PSENopt Advanced

Med de nya, flerfunktionella ljusridåerna PSENopt Advanced utvidgar sig Pilz som totalleverantör för automation och sitt utbud av ljusridåer för säker åtkomst till riskområden. Med PSENopt Advanced kan antingen muting, blanking eller kaskadkoppling realiseras med en och samma ljusridå beroende på behov. Således kan PSENopt när som helst anpassas flexibelt till applikationens omgivning. Den tillhörande programvaran PSENopt Configurator underlättar både drifttagningen och användningen.


Tackvare sin mångfaldiga funktionalitet erbjuder ljusridåerna mycket hög flexibilitet: Antingen muting, blanking eller kaskadkoppling kan realiseras med endast en ljusridå beroende på behov. Dessutom uppfyller PSENopt Advanced säkerhetskraven upp till PLe: Ljusridåerna har en ny heltäckande en-stråle uppbyggnad, som eliminerar de så kallade "döda vinklarna" helt och hållet. Därigenom blir det enklare använda ljusridåerna, samt att de kan placeras närmare applikationen. Med PSENopt Advanced kan man både spara plats och samtidigt erhålla ett förhöjt skydd.


Med hjälp av den nya programvaran PSENopt Configurator underlättas inställningen av de enskilda strålarna samtidigt som man övervakar ljusridåns funktion.
PSENopt Configurator möjliggör därutöver en snabb diagnostik, då ett avbrott av ljusridån genast kan lokaliseras.
När flera ljusridåer av typen PSENopt Advanced används, förhindrar den optiska kodningen ömsesidig överträdelse av ljusridåerna. Detta ökar återigen flexibiliteten vid installeringen.


I kombination med de konfigurerbara styrsystemen PNOZmulti erbjuder ljusridåerna ett fullständigt funktionsomfång och utgör på det sättet en säker helhetslösning upp till PL e för alla branscher och för alla användningsområden.


Besök Pilz på Scanautomatic 2014 mässan i Göteborg, 7-9 oktober: Monter B05:32


Pilz på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/pilz-skandinavien

Pilz på Facebook:
http://www.facebook.com/pilzse

Pilz på YouTube:
http://www.youtube.com/pilzse

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Tipsa en kollega

0.031