23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lundstedt, Samuelsson och Bergman klara för Stora Leverantörsdagen

Nu börjar nedräkningen inför Stora Leverantörsdagen 2014. 16 oktober är det dags i RunAn på Chalmers, Göteborg. Men redan dagen före, 15 oktober, smygstartar Nordens största automotivesammankomst med seminarier och branschmiddag.

Vill man vara med för att lära mer och skapa kontakter är det hög tid att anmäla sig. I år är temat ”Fordonsindustrin – motorn i den svenska teknikindustrin”. Bland talarna återfinns Scanias Martin Lundstedt, Volvo Cars Håkan Samuelsson och NEVS Mattias Bergman. Med andra ord finns tre av fyra vd:ar för svenska OEM på plats på FKG:s Stora Leverantörsdag 2014!

Kraftsamling för fordonsindustrin
FKG ska vara en mötesplats, språkrör och arbeta med kompetensfrågan för branschen. Detta kraftsamlar vi kring på Stora Leverantörsdagen, säger Fredrik Sidahl, vd för FKG och programansvarig.

Han berättar att det inte har varit svårt att få de tre OEM-vd-arna att ställa upp som talare på sammankomsten, snarare tvärtom. Dock med reservationen för oförutsedda händelser.

– Även de ser hur viktigt det är med samsyn, samråd och samarbete i de stora frågorna kring fordonsoch leverantörsindustrin.

Stora Leverantörsdagen är en samlad och väl inarbetad manifestation för vår bransch.

Ska skapa konkurrenskraft
Fredrik säger att det är viktigt att spegla fordonsindustrins roll och betydelse i det svenska samhället, liksom hur branschens medlemmar kan skapa framtida konkurrenskraft.

Andra medverkande på Stora Leverantörsdagen är IF Metalls ordförande Anders Ferbe, Vinnovas generaldirektör Charlotte Brogren, Jaguar-Landrovers inköpschef Ian Harnett, socialdemokratiske EUparlamentarikern Olle Ludvigsson samt Teknikföretagens chefsekonom
Anders Rune.

FKG
Lindholmspiren 3
417 56 GÖTEBORG
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563325181

Tipsa en kollega

0.031