23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ner på djupet med CoroDrill® 808

Nu lanserar Sandvik Coromant ett kraftfullt koncept för bearbetning av långa hål med STS-systemet – CoroDrill® 808.

Bland produktens många intressanta egenskaper märks optimerad stödlistutformning för hål med bra ytjämnhet, unik eggpreparering för ökad spånbrytning och förstärkt periferiskärhörn för ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Passar för diametrar från 15,60 till 65,00 mm (0,614−2,559 tum) och toleranskrav på IT 9. CoroDrill 808 kan tillverka perfekta hål oavsett komponentmaterial.

Första val för hål med snäva toleranser
Eftersom CoroDrill 808 är första val för hål med snäva toleranser passar det perfekt för energisegmentet, t.ex. vid bearbetning av värmeväxlarplattor. De pläterade material, till exempel stål med låg kolhalt med Inconel, som används för den här typen av applikationer är svårbearbetade eftersom spånbrytningen är besvärlig och det är svårt att hålla skärlivslängden uppe. Tack vare specialutformad geometri och särskild sortteknik framställer CoroDrill 808 utmärkta hål med snäv tolerans också under riktigt tuffa bearbetningsförhållanden. Dessutom är kan du beställa det här borret från vårt standardsortiment med leverans inom ett dygn.

Ett smart verktyg
CoroDrill 808 premiumborr är försedda med en fullt spårbar punktmatris. Den är en tvådimensionell mönsteruppställning som används för att lagra och visa olika typer av information som till exempel mätprotokoll. Ett sådant protokoll innehåller bland annat uppgifter om borrdiameter och rundgång. Med andra ord är punktmatrisen ett mycket säkert verktyg för produktidentifiering och spårbarhet.

Sandvik Coromant
Sandvik Coromant är en global ledande leverantör av skärande verktyg, bearbetningslösningar och know-how till den metallbearbetande industrin. Med omfattande investeringar i forskning och utveckling skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsnormer tillsammans med våra kunder. Dessa inkuderar världens största bil-, flyg- och energiindustrier. Sandvik Coromant har 8000 anställda och finns representerat i 130 länder. Vi är en del av affärsområdet Sandvik Machining Solutions inom den globala industrikoncernen Sandvik.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Tipsa en kollega

0.047