23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

”En extern partner ger ökat förtroende”

AMADA är ett världsledande företag inom plåtbearbetande maskiner och tekniska lösningar. Gruppen består av 80 företag som bedriver verksamhet i 70 länder. Axelent Safety är en partner till AMADA Sweden i Vårgårda.

Lars Dreyer, ansvarig för eftermarknad
”Som maskinleverantör fokuserar vi på det vi är duktiga på och kan erbjuda våra kunder. Vi har högt ställda krav på kvalitet och säkerhet, vilket vi vill att våra kunder alltid ska förknippa med vår verksamhet.”

”Tidigare skötte vi CE-märkning, riskanalyser med mera själva, men vi insåg att vi varken hade tid eller kunde hänga med i de ständiga förändringar som sker inom området. Därför började vi samarbeta med Axelent Safety.”

En extern partner – ökat förtroende
”Vi ser också att Axelent Safety tillför en objektivitet som våra kunder finner förtroendeingivande. Axelent utgår alltid från vad som gäller, inte det som gynnar oss. Det uppkommer alltid många frågor från kunden själv, ansvarigt skyddsombud med flera. Det känns då väldigt bra att vi kan överlämna svaren åt en extern partner som verkligen vet vad som gäller och som kan utföra all nödvändig dokumentation. Det är ett tidskrävande och oerhört viktigt arbete.”

Boka nu!
Utbildning

7-8 maj kommer vi att hålla en utbildning inom maskinsäkerhet. Vad gäller, vad behövs och vad kan du göra? Vår säkerhetsexpert Daniel Axelsson ger dig alla svar du behöver.

Kostnad: 6 995:- (exkl. moms)
Boka din medverkan direkt tel: 0370-37 37 42
Mail: teamyellow@axelent.se

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.046