23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Varsågod. Här är vårt Axelent Crew för den nordiska marknaden.

Ett team som du kan lita på 24 timmar om dygnet. 7 dagar i veckan!

Under våren kommer vi att lyfta fram våra säljkompetenser på den nordiska marknaden. Vi vet vad ett personligt engagemang betyder och att vår kunskap inom maskinsäkerhet bäst kommer till sin
rätt när vi har ett nära samarbete med våra kunder.

För att kunna serva våra kunder på bästa sätt jobbar vi i team om två med säljare och kundsupport partner.

Mathilda Thorssell
Utesäljare Östra Sverige, med utgångspunkt från Linköping

”Mitt mål är att skapa en så kundanpassad lösning som möjligt genom att vara lyhörd för kundens situation och krav. Jag har som utbildad sjuksköterska lärt mig värdet av att lyssna. Axelent är ett innovativt företag som hela tiden försöker utveckla sina produkter utefter kundens behov och för att göra maskinsäkerhetsprodukterna ännu smidigare att använda. Vår koncern och vårt helhetstänk gör att upplevelsen med Axelent blir smidig för kunden. Produkterna håller hög kvalitet och leveranserna sker snabbt. Axelent har ett gott arbetsklimat vilket jag tror smittar av sig i kontakten med våra kunder. Privat gillar jag att följa med min lillebror när han kör speedway runt om i Europa. Resor och racing är ett stort intresse hos mig.”

Direkt: 0370-37 32 51
mathilda.thorssell@axelent.se

Jennie Claesson
Teampartner/Innesäljare, ansvarig för det dagliga arbetet på kundtjänst.

”Mitt mål är att kunden alltid ska känna sig väl bemött och få snabb respons genom ett trevligt och positivt bemötande. Vi kan, tillsammans med all den kompetens som finns i huset, erbjuda varje kund den unika lösning som de behöver. Alla vi som jobbar med kundrelationer här på Axelent, gillar verkligen det vi gör. Det hoppas jag märks. Vi erbjuder säkra, godkända maskinlösningar, som dessutom är väldigt snygga. Privat gillar jag att sjunga i kör och umgås med familj och vänner.”

Direkt: 0370-37 37 69
teamyellow@axelent.se

Michaela Ahlberg
Utesäljare Axelent Danmark

”Tillsammans med Sebastian är vi oslagbara på att kunna erbjuda dig en snabb All-inclusive lösning inom maskinsäkerhet inklusive kabelstegar och tillbehör från vårt X-tra sortiment. Det gör att du som kund enbart behöver en leverantör, vilket sparar värdefull tid och garanterar en bättre helhetslösning för projektet. Som person och säljare är jag positiv, strategisk och drivande, vilket jag hoppas ska vara en tillgång för kundrelationen både initialt och på sikt.
Privat gillar jag att vara med familjen och att tillbringa tid i stallet.”

Direkt: +45 21 28 21 22
michaela.ahlberg@axelent.dk

Sebastian Jiteg
Teampartner/Innesäljare projektledare, ansvarig för Team Safety och Snapper

”Jag har lång erfarenhet och har därmed byggt upp en bred och djup kunskap kring Axelents produkter. Som innesäljare och projektledare är lyhördhet och en utpräglad servicekänsla ett måste. Jag gillar utmaningar och att hitta en lösning som passar just kundens projekt på ett så bra sätt som möjligt. Det gäller att vara på hugget och inte låta kunden vänta. Vi vet att det ofta är bråttom när det gäller maskinsäkerhet och då står vi redo, både kunskaps och produktmässigt. Vi gör också allt för att leverera när du önskar. Privat gillar jag att kolla på Frölunda när de spelar hockey samt fiske i alla former.”

Direkt: +45 70 21 00 54
teamyellow@axelent.se

Simon Klaar
Utesäljare Västra Sverige, Norrland och Norge

”Jag trivs när jag får möjlighet att bygga långsiktiga relationer med mina kunder. En komplett säkerhetslösning är något som man inte säljer i parti och minut, utan blir något man kan leverera när man byggt upp en bra relation. Axelent är bra på helhetslösningar, oavsett kundens krav och projekt. Vi har en bred produktportfölj med maskinskydd som kärnprodukt, men med mängder av skydd, trådstegar och andra tillbehör som komplement. Vår kunskap är både djup och bred och jag gillar att kunna bistå med ideér i olika projekt, stora som små. Självklart också kunna utbilda dig som kund i våra produkter och dess fördelar. Privat gillar jag att vistas i naturen. Åka båt och fiska. Försöker röra på mig så mycket jag kan på fritiden.”

Direkt: 0370-37 32 54
simon.klaar@axelent.se

Emelie Djerf
Teampartner/Innesäljare, ansvarig för det dagliga arbetet på kundtjänst.

”Hos oss får du som kund alltid snabba svar oavsett om det gäller offerter, eller andra förfrågningar. Vi är ett positivt och glatt team som älskar att göra affärer och hitta säkra och smidiga lösningar för produktion och lager. Jag trivs när det är mycket på gång och gillar att engagera mig i varje kunds frågeställning. Det kommer du att märka. Axelent är ett ungt företag som snabbt blivit marknadsledande till stor del tack vare vårt fokus på kunden i alla lägen. Privat gillar jag att rida och träna.”

Direkt: 0370-37 32 87
teamyellow@axelent.se

Sven-Erik Andersson
Utesäljare Småland och Östra Götaland

”Efter mer än 10 år på Axelent, har jag stor erfarenhet och god insyn i hur Axelent fungerar och agerar som leverantör till våra kunder. Som kund hos oss kommer du alltid att vara i centrum. Vi är lyhörda och vill alltid försöka hitta den bästa lösningen tillsammans med dig. En lösning som är anpassad efter just era behov och som säkerställer säkerheten utan att påverka flödeshantering och logistiken negativt. Jag har haft förmånen att vara med på resan från det lilla bolaget som levererade maskinskydd, lagerskydd och förrådsväggar till att nu vara det stora bolaget som jobbar med heltäckande säkerhet. Min kunskap baseras på erfarenhet då jag har jobbat och drivit större installationer med vårt All inclusuve-tänk. Det vill säga fabriks- och maskinlösningar med allt från maskinskydd till färdig installation. Privat gillar jag att titta på ishockey och att spela golf.”

Direkt: 0370-37 32 57
sven-erik.andersson@axelent.se

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031