23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Är du redo för SS-EN 1090?

Den 1 juli i år träder kravet på CE-märkning enligt den nya standarden SS-EN 1090 i kraft. Den nya standarden och CE-märkningen berör i olika grad alla aktörer som tillverkar och levererar bärande komponenter och byggsatser i stål och aluminium.

Safe Control Materialteknik har lång och bred erfarenhet av provningar i grundmaterial och av svets och svetsförband. Vi utför provningar enligt:

- SS-EN 1090-1 Mekaniska provningar, kemiska analyser och metallografiska undersökningar för att säkerställa svetsprocedurer enligt SS-EN ISO 15614-1.

- SS-EN 1090-2 Kontroll av rätvinkligheten, profildjupet och hårdheten på kapade ytor enligt SS-EN ISO 1090-2 och SS-EN ISO 9013 när det gäller kapning (termisk skärning).

Lämna era material och prover till oss.
Vi hjälper er att be redo!


Kontakta Harald Fredriksson hos oss för leveranstider och övrig information.

Mera information om våra provningar


Safe Control Materialteknik vänder sig till företag som har behov av att kvalitetssäkra, analysera eller på annat sätt undersöka ett material. Vi utför provningar, analyser och undersökningar av främst metalliska material samt miljöprovningar på byggmaterial. Safe Control Materiateknik är ett komplett, fristående och ackrediterat laboratorium som innebär att vi kan tillgodose våra uppdragsgivares skiftande behov.

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.046