23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Prototal investerar i en avancerad Prima Power laserskärmaskin från Din Maskin

Prototal formar stål, aluminium och rostfri plåt och står rustade för att klara såväl prototyptillverkning som serietillverkning.

Från enstaka prototyper till fullskalig serieproduktion
Prototal är det mest mångfacetterade företaget för prototyper i Norden. De hjälper kunden att ta fram prototyper och serieproduktion i plast eller plåt och kan erbjuda unika lösningar och kombinationer för aktuell produkt.

Prototal formar stål, aluminium och rostfri plåt och står rustade för att klara såväl prototyptillverkning som serietillverkning. Deras många tillverkningsmetoder ökar kundens möjligheter till kreativ produktutveckling – hos dem finns två, av ytterst få maskiner i världen, som kan forma plåt med flexformning. Quintuspressarna gör det möjligt att exempelvis pressa detaljer med känsliga ytor och underskär. Du kan med frihet ändra plåttjocklek och material utan att göra ändringar i verktyget. Genom att kombinera metoder och material kan produkten få unika fördelar och ett mer komplett slutresultat.

Henrik Lundell, VD på Prototal, berättar om deras senaste investering:
- För att fortsätta vara en konkurrenskraftig leverantör jobbar vi kontinuerligt med att uppdatera vår maskinpark för att möta ökade krav från våra kunder. De volymer som orderläggs mot oss idag kräver en högpresterande maskinpark med god effektivitet och kvalitet, det ger denna investering.

Prima Power RAPIDO finns i fiber- eller CO2 laser upp till 5kW effekt – applikation och flexibilitetsbehov styr valet. Prototal har valt fiberlaser på sin maskin. Det här är den bästa 3D maskinen för mindre och medelstora komponenter för såväl laserskärning som lasersvetsning. Lösningar för snabb hantering finns som standardiserade optioner för 3D maskinen Prima Power RAPIDO för hög-volymsproduktion.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.578