23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

YASKAWA och VIPA på Intec 2015

Yaskawa och VIPA visar automationsteknik och robotbaserade lösningar för metallbearbetning och tillverkning. Vårt ”Total System Solution” innebär ett fokus på integrerade systemlösningar från kontrollpanel till industrirobot.

I montern visas två robotceller, en kompakt plockrobot MPP3S, och en kraftfull hanteringsrobot, MOTOMAN-MH24.

MPP3S - korta cykeltider och litet fotavtryck
Den 4-axliga deltaroboten MPP3S är den kompakta motsvarigheten till den större MPP3. Tack vare en slimmad design kan dessa snabba robotar användas överallt där krävande plockarbete utförs i trånga utrymmen. Den fjärde axeln, själva handleden, är mycket bättre än jämförbara modeller. Således kan laster på upp till 3 kg flyttas med en aldrig tidigare skådad hastighet: mellan 150 slag per minut vid 3 kg och 185 slag per minut vid 1 kg belastning. För att spara utrymme kan roboten monteras direkt ovanför transportbandet, med ett fotavtryck på endast 684 mm i diameter. Sin nätta storlek till trots, har MPP3S ändå ett stort arbetsområde.

MOTOMAN-MH24 – stark och mångsidig
Med MH24 tillhör störande kablage utanför robotarmen det förflutna. Livslängden för slangpaketet förlängs avsevärt med inbyggd mediaförsörjning, som har gjorts möjligt genom att den övre armen har en ihålighet på 50 mm i diameter. Trots den ihåliga strukturen är roboten mycket kraftfull. Den har en lastkapacitet på 24 kg och ett litet fotavtryck. MH24 har därför många lämpliga användningsområden.

Styrning med DX200
Den senaste generationens styrsystem innehåller ännu fler möjliga tillval än den framgångsrika DX100, så som utökade säkerhetsfunktioner, och mer än 120 applikationsspecifika funktioner.

Intec - international trade fair for machine tools, manufacturing and automation.
Vipa GmbH
Hall 2, Monter D11
24-27 februari
Leipzig, Tyskland

YASKAWA Nordic AB
Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Torsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591369773

Tipsa en kollega

0.047