23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lansering av Equotip 550 hos KmK Instrument

Proceqs senaste portabla hårdhetsprovare Equotip 550 - Den mest mångsidiga allt-i-ett lösningen för portabel hårdhetsprovning.

KmK Instrument har fått äran att vara ett av de första företagen i världen att erbjuda sina kunder möjligheten att testa på Proceqs senaste portabla hårdhetsprovare, Equotip 550.

Equotip 550 är en allt-i-ett lösning för portabel hårdhetsprovning och kombinerar metoderna Leeb och Rockwell och är direkt kompatibel med den kommande utvecklingen.

Den nya generationens pekskärm utnyttjar den höga mätnoggrannheten med en oöverträffad användarupplevelse som leder till effektivare mätning.

Vill du vara en av de första att utföra mätningar med Equtip 550 och lära dig mer om dess nyheter och funktioner så har du fortfarande chansen att delta på det seminarium/workshop som vi på KmK Instrument håller i tillsammans med Proceq i Göteborg och Västerås.

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar så anmäl dig idag!
Läs mer och anmäl dig här!

För att läsa mer om Equotip 550 kan du besöka våran hemsida eller kontakta säljare Dan Andersson på 070-747 15 58.


Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 13 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Tipsa en kollega

0.047