23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Grön oktober och siffror som talar

Vi börjar att närma oss slutet av 2014 och det är ju i tider som dessa man funderar kring hur det gånga året har varit. För Axelent har det definitivt varit ett år som bör få ett rejält utrymme i en eventuell historiebok om Axelent.

Vi har kommit i gång för fullt i våra nya lokaler i Hillerstorp och kunnat se resultatet av satsningar genom bättre interna flöden och höjd effektivitet i produktionen.

"Jag är imponerad av den energi och vilja som finns hos alla."

”Hälsoläget” på Axelent
Generella termer som detta skapar dock sällan rubriker. Därför vill jag ge några siffror som definitivt talar sitt tydliga språk beträffande ”hälsoläget” på Axelent. Siffror hämtade från oktober 2014, en månad som blev årets bästa sett ur ett tillväxt-perspektiv. Vi levererade ut 2.305 orders, vilket motsvarar 712.000 kg. I paneler räknat blir det 52.785 styck.

Born Global, Act Global
Trots en generellt mycket låg tillväxt i Europa har Axelent ökat cirka 10 % från föregående år och även globalt slagit ett försäljningsrekord under oktober månad. Vi är idag marknadsledare i Tyskland och fick vår marknadsställning bekräftad på ett mycket bra sätt under Motek mässan i Stuttgart i oktober. Axelent GmbH passerade dessutom sin drömgräns under samma månad vad gäller orderingång. Övriga länder på Axelents karta följer med.

Vi växer i Frankrike och i Hillerstorp
Tittar vi framåt så känns det också väldigt bra. Ett bra passerat år är en bra språngbräda inför kommande. Vi kommer då bland annat att bygga helt nya lokaler i Frankrike, vår största investering i BMI Axelents historia. Vi planerar nu även för fortsatt expansion här i Hillerstorp.

Tack för visad vilja och energi
Avslutningsvis vill jag framföra ett stort och varmt tack till alla er som bidrar till våra framgångar. Jag är imponerad över den energi och vilja som finns överallt. Det är ett teamwork mellan oss alla: medarbetare, leverantörer och kunder, men också familjer runt omkring som ställer upp när situationen så kräver.

Jag önskar er allt gott under kommande år. Och ser nu fram emot ett nytt spännande 2015 tillsammans med er alla!


Läs hela X-News i pdf-format här
X-NEWS Nr 4 2014 (6,7 Mb)

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047