23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök Tebis på Euromold 2014

Alla effektiva processkedjor i tillverkningen börjar med ett klokt beslut och slutar med nöjda kunder.

Detta är välbekant för oss och därför stödjer vi våra kunder konsekvent: med rådgivning, implementering och support av programvaran. Du är hjärtligt välkommen till vår monter på Euromold den 25-28 november för att få detaljerad information om våra aktuella processlösningar:

• Med Tebis Version 3.5 Release 7 och 8 blir ni mer produktiva samtidigt som programmerings- och ställtiderna minskas och kvaliteten på era produkter säkerställs. Vi visar er nya processer och funktioner, med särskilt fokus på konsekvent effektiv spånavverkning med HPC- och HFC-högmatningsfräsar.

• Med hjälp av olika arbetsstycken och dess tillverkningsprocesser demonstrerar vi hur metodiska Tebis programlösningar är, från produktidé och scanning av modell till volymbestämning och fräsning samt svarvning av komplexa detaljer.

• Våra experter demonstrerar för er produktionsplanerings- och styrningssystemet Proleis. Smidig informationshantering och optimerad produktionsplanering sörjer för högre arbetsflöde, bättre resursutnyttjande och säkrare tidsplanering.

• Ta en titt in i framtiden på Tebis Version 4.0. Med den nya versionen öppnar sig nästa år helt nya perspektiv. Tebis nya och moderna användargränssnitt är märkbart väldigt funktionellt. På mässan presenterar vi en del av de nya funktioner som ni kan förvänta er.

• Vi visar även processprodukten ”Ökad maskintid”. Att öka våra kunders produktivitet och konkurrenskraft, det är vårt mål. Därmed strävar vi också mot att öka den faktiska livslängden på era maskiner och system.

Vi ser fram emot ert besök i vår monter L54 i hall 8.

Mer info på www.euromold.com

Tebis Scandinavia AB
Backa Bergögata 18
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564486248

Kontaktperson

TSA
Tebis Scandinavia AB
+46 700 17 40 info@tebis.se

Tipsa en kollega

0.047