23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK Instrument flyttar till nya lokaler

Företaget firar 20 år och flyttar till nya och anpassade lokaler med plats för seminarier, workshops samt praktisk tillämpning i ett välutrustat demorum.

Den 1 december öppnar vi upp dörrarna till vår nya och fräscha lokal på Öster Mälarstrand. Lokalen på ca 460 kvm är helt anpassad efter våra behov med rymligare verkstad, större lager, ett skräddarsytt kalibreringsrum samt ett välutrustat demorum där vi även har plats för seminarier, workshops och andra spännande events.

Redan nu har vi ett flertal bokade seminarier och tekniska workshops. Den 9 december 2014 kommer Schweiziska Trimos att hålla Scandinavian Sales Reps Meeting hos oss. I januari 2015 börjar vi med teknisk workshop tillsammans med Proceq i Värnamo 27 jan, Göteborg 28 jan samt i våra lokaler i Västerås den 29 jan. Det utlovas praktiska tillämpningar och spännande nyheter. Hela kalendern hittar du här. Varmt välkomna!

Den nya adressen från 1 december 2014 är:

KmK Instrument AB
Regattagatan 8A
723 48 Västerås

Telefonnummer och epost adresser är samma som tidigare.

För mer information, vänligen kontakta oss eller besök vår hemsida.




Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 13 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Tipsa en kollega

0.031