23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Cortec 389 – utmärkt rostskydd inom / utomhus

Produkten har mycket gott skydd mot saltvattenmiljöer. Detta moderna rostskydd är avancerat och ersätter hälsovådliga oljebaserade produkter

VpCI 389 är en miljöanpassad vattenbaserad temporär beläggning som ger utmärkt rostskydd inom / utomhus för de flesta metaller. Produkten har mycket gott skydd mot saltvattenmiljöer. Detta moderna rostskydd är avancerat och ersätter hälsovådliga oljebaserade produkter. VpCI 389 är ett utmärkt val för långtidsskydd inomhus (upp till 5 år) och för medellångt skydd (6-24 mån) utomhus.

Produkten lämnar en transparent, vaxartad yta som är enkel att ta bort. Den innehåller mycket låga halter VOC. Produkten kan enkelt tas bort med alkaliska tvättmedel, som Cortec VpCI 414

Cortec VpCI 389 levereras i 19 liters dunk eller 208 liters helfat.

Traditionella beläggningar förlitar sig på att ingående komponenter som zink, kromater samt aluminium skall offras för att underliggande skikt skall skyddas. Tack vare den stora partikelstorleken på dessa inhibitorer bildas spalter ovanför den skyddade metallytan vilket gör att korrosion / rost kan uppstå. VpCI 389 är uppbyggd på ett helt annat sätt med en tight molekylär struktur vilket gör att spalterna elimineras.

Typiska applikationer:
Långtidsförvaring av utrustningar/maskiner
Exportskeppningar på havet
Underhåll / reparationer
Skydd av reservdelar
Skydd av maskiner under drift

VpCI 389 är testad med utmärkta resultat enligt ASTM D-1748 (klimatkammartest) och ASTM B-117 (saltspray test). Den uppfyller kraven enligt ROHS.

Rostskyddsgruppen arbetar för att förhindra rost i företags processflöden, mellanlagring och intern buffertering samt i samband med leveranser över hela världen. Med vår gedigna erfarenhet inom vci rostskydd har vi hjälpt flera företag, stora som små, att öka sin kvalitet i sina leveranser och därmed undvika reklamationer från sina kunder.
Alla i Rostskyddsgruppen har bra erfarenhet av industriproduktion och om risker och källor till varför det börjar rosta.

Kontakta oss så kommer vi ut till er och går igenom er process.

Kontakta någon av oss i Tribotec rostskyddsgrupp:

Lars Hellberg: 0708 – 54 16 01

Christian Dahlstedt: 0736 – 56 40 87

Erik Bergman: 0708-61 85 45

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Tipsa en kollega

0.047