23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utmaning:

...vi frågade Carl Widigsson, Component Portfolio Manager, hur man bäst lägger grunden för konkurrenskraftig tillverkning.

Lösning: satsa på speciallösningar för komponent och bearbetning.

Moderna produkter behövs allt fler komponenter. Samtidigt ökar även deras komplexitet och förfiningen av ingående material. Behovet av att kunna tillverka dem konkurrenskraftigt ökar till och med ännu snabbare.

Hur säkrar man att en bearbetningslösning är de bästa för en viss komponent? Svar: med en systematisk metod för komponentbearbetning som bygger på en stabil bas och där expertis är inkopplad. En bas byggd på utveckling, kunskap och beprövade tillämpningar är ett steg på vägen mot modern och konkurrenskraftig tillverkning.

Sandvik Coromant har länge samarbetat med branscher som vill förbättra sin verksamhet. Tidigare var vår strategi främst inriktad på individuella lösningar som skulle uppgradera befintliga maskiner och metoder. Kartläggning av komponenter är ett logiskt arbetssätt för att förstå de utmaningar kunderna möter och för att komma fram till den bästa lösningen.

Läs mer i vår tidning på sidan 36 >>

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Tipsa en kollega

0.031