23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Cecilia Davidsson...

Frågor till HR Chefen...

Din resa inom Axelent
”Jag har varit anställd i 15 år på Axelent. Började på marknad och kundtjänst. Min huvudsakliga roll blev med tiden att serva den tyska marknaden. Vid den tiden hade vi all kundtjänst i Hillerstorp, vilket gjorde att vi servade de tyska säljarna och kunderna direkt. Efter mammaledighet -02 började jag jobba igen på hösten samma år. En ny tjänst som inköps- och kvalitetskoordinator skulle tillsättas och jag fick nu chansen att lära mig, samt utveckla det
strategiska inköpsarbetet och samarbetet med våra leverantörer.”

Kundtjänstchef
”2008 skulle rollen som kundtjänstchef tillsättas. Jag var intresserad och fick tjänsten. En annan person från organisationen fick då tjänsten som inköpskoordinator, och jag fortsatte att coacha och ha det övergripande ansvaret över inköp/kvalitet, samtidigt som jag gick in i min nya roll som kundtjänstchef. Det har varit spännande och givande att ha insikt i och vara med och utveckla dessa båda delar. Samtidigt som jag gick in som kundtjänstchef, gick jag också in i ledningsgruppen för Axelent AB.”

HR Chef
”Sedan 1 september har jag tillträtt en ny tjänst som HR chef. Det blir spännande att utveckla HR rollen och arbeta övergripande med olika personalfrågor här på Axelent.”

Vad uppskattar du mest med ditt nuvarande jobb?
”Frihet och flexibilitet. Att ha möjligheten att vara med och påverka och utveckla organisationen.”

Vad uppskattar du mest hos Axelent?
”Möjligheten att utvecklas i en trygg och expansiv organisation.”

Vad drömde du om att bli som liten?
”Polis eller säljare”

Tips till andra som vill börja jobba på Axelent eller som redan jobbar på Axelent?
”Om du hela tiden gör ditt bästa och visar att du vill vara med och utvecklas, så är chansen större att du blir sedd och är attraktiv för organisationen.”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.062