23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Alvesta 3 Plåt investerar i en E-Brake

Alvesta 3 Plåt AB är medleverantören som erbjuder kostnadseffektiv helhetslösningar av plåtprodukter i såväl små som stora serier i de flesta varianter av plåt.

Deras kompetenser är automatstansning, kantpressning, manuell- och robotbockning, laserskärning, manuell- och robotsvetsning samt montering av plåtkomponenter.

Alvesta 3 plåt AB är ett familjeägt företag grundat 1980. Som namnet antyder är de belägna i Alvesta, i hjärtat av en region känd för sin företagsanda, där man når ut till kunder över hela Sverige.

Alvesta 3 Plåt AB har varit en trogen kund till Din Maskin under många år och har ett flertal maskiner sedan tidigare. Där hittar vi bland annat flera Finn-Power stansmaskiner, stans- vinkelsaxar, Prima Power Platino laserskärmaskin samt en Finn-Power E-Brake och nu ytterligare en SafanDarley E-Brake.

Hans Torgnyson, VD på företaget, berättar:
- Vi var och besökte Din Maskin på deras årliga jullunch och tittade runt bland maskinerna i hallen. Marie-Louise Torgnyson, försäljningsansvarig, fattade intresse för en fin SafanDarley E-Brake som var till salu. Det var en 80 tons 2,5 meters maskin. Efter lite förhandlingar gjordes så affären upp med Kjell-Arne Thorén som är Din Maskins representant. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle!

Kantpressen E-Brake från SafanDarley har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en E-Brake är fri från hydraulolja genom servodriften.

Bild: Operatören Emiliano Perez vid den nya servoelektriska kantpressen, E-Brake.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Tipsa en kollega

0.047