23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent Denmark skriver ramavtal med Crisplant, Beumer Group

Axelent AB i Hillerstorp har innan sommaren undertecknat ett globalt avtal med ett av världens ledande bolag inom logistik, säkerhet och transportsystem.

Crisplant, som är ett företag inom Beumer Group. Avtalet avser 2 år och gäller företagets verksamheter worldwide och inkluderar Axelents X-Guard® nätväggssystem, X-Tray® kabelförläggningssystem samt X-Tra tillbehör.

Michaela Ahlberg, säljare på Axelent Denmark och KAM för Crisplant:
”Det här är riktigt roligt för oss på Axelent Denmark då vi under en lång tid haft ett samarbete med Crisplant A/S i Danmark. Vi har fått möjlighet att bevisa våra produkters förträfflighet, men framför allt vad vi kan leverera i form av leveranssäkerhet, helhetstänk och service.”

All inclusive inkluderar även kabelstegar
Axelent Denmark har idag en styrka som leverantör av ett helhetstänk inom säkerhet. Många av våra kunder har verksamhet över hela världen och ser det som en stor fördel att kunna ha färre leverantörer med ett större åtagande. Vår möjlighet att leverera kabelförläggningssystem i premiumklass har tillfört oerhört mycket positivt i våra kundsamarbeten.”

Tvåårsavtal
”Avtalet är globalt och gäller två år från och med den 1/7 2014. Med globalt innebär det verksamheter i inte mindre än 70 länder och Beumer Groups över 3600 anställda.”

Prestige
”Att få bli en ’preferred supplier’ till ett bolag som tillhör marknadsledarna för logistiklösningar och säkerhet på flygbolag är givetvis en fjäder i hatten för oss. Kraven är väldigt höga på oss som leverantör och att nu få leverera helheten stärker oss som leverantör av garanterad säkerhet på många olika sätt.”

Från leverantör till partner
Axelent Denmark har genom sitt stora engagemang gått ifrån att ’bara vara’ en leverantör till att numera vara en självklar partner inom säkerheten kring våra logistiklösningar”, säger Malene Bjerglund, Procurement och ansvarig på Crisplant A/S för kontraktet. ”Axelents All inclusive lösningar gör nu att vi kan minska antalet leverantörskontakter och koncentrera oss på att ta fram de bästa tekniska lösningarna till varje unikt projekt. Detta helhetstänk spar både tid och pengar för oss”, avslutar Malene.

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047