23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rostskyddet som står pall för orkaner

Orkaner är synonymt med förstörelse. Behovet av att skydda infrastruktur och personliga tillgångar mot förödelse efter tuffa stormar, har gjort att användningen av korrosionsskydd ökat kraftigt.

Saltvatten och luftfuktighet som kommer med i den hårda vinden angriper allt i sin väg. Efter 3 hårda orkaner (bild från 2004) nära kusten i Florida såg det ut såhär dagen efter.

Cortecs MilCorr VpCI rostskyddande krympfilm (gulbrun på bilden) visade däremot överlägsen beständighet mot dessa krafter orsakade av hårda vindar.

Cortec MilCorr hjälper till att skydda ytor mot de mest kraftfulla naturkrafter som kan tänkas uppkomma och ger samtidigt ett miljöanpassat rostskydd som ersätter lösningsmedelsbaserade oljor, vaxer och avfuktningsmedel. Detta gör MilCorr till ett kostnadseffektivt alternativ till trälådor, aluminium- och vacuumförpackning.

MilCorr VpCI krympfilm är en produkt för tuffa applikationer och passar bra då produkter skall lagras utomhus under längre tider eller under transport till sjöss.

Skyddade metaller: Stål, Järn, Mässing, Koppar, Aluminium, Silver, Nickel.

Cortec MilCorr uppfyller militära specifikationer enligt MIL-B-22019D, NACE Standards RP0487-2000 och TO-2008.
Kontakta Tribotec för mer info och läs mer på vår blogg
http://www.tribotec.se/blogg/category/vci-rostskydd/

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Tipsa en kollega

0.047