23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Christoffer är ny KAM efter Thomas

Christoffer Ekdahl tar nu över rollen som KAM för ytbehandlingsområdet interiör och möbler efter Thomas Johansson som har valt att sluta efter 48 år i ytbehandlingsbranschen.

Christoffer Ekdahl är 29 år och kommer närmast från Bufab Sweden där han har jobbat som säljare i tre år med både svenska och internationella kunder. Han började som KAM hos oss på Proton Finishing den sista mars i år.

Christoffers företrädare, Thomas Johansson, 63 år och en mästare på ytbehandling, var bara 15 år när han började hos sin far i Hillertorp på Furuviks Metall, nuvarande Proton Finishing Hillerstorp. 1973 köpte han själv in sig i Furuvik och drev företaget tillsammans med sin bror. Han jobbade som platschef när de först sålde till Yto och senare till Proton 1993.

– Jag har inte hållit på med annat än ytbehandling, säger Thomas Johansson.

Möbler och inredning
Thomas Johansson har varit Proton Finishings expert på dekorativ ytbehandling som främst används till möbler och inredning. Och har sedan 2006 varit Key Account Manager för framförallt det området. Det område som Christoffer Ekdahl nu tar över. Vad har Christoffer för förväntningar på sitt nya jobb?

– På mig själv har jag höga förväntningar och jag kommer att behöva hjälp av många för att kunna leva upp till dom, säger Christoffer. Det finns så mycket kompetent personal med stor kunskap att föra vidare. Jag hoppas på bra samarbete för att nå uppsatta mål.

Christoffer hoppas också på att kunna tillföra Proton Finishing sitt driv och sin energi. Och även kunna bidra genom att titta på helheten med nya ögon och komma med nya idéer.

Skrapat på ytan
I sitt förra arbete var det också stor fokus på ytbehandling även om han ännu inte har full kunskap inom området.

– Jag kan inte säga mer än att jag bara har skrapat på ytan vad gäller kunskapen om det, säger Christoffer. Det ska bli en rolig utmaning att få börja lära mig mer. Det är spännande med den potential som finns på marknaden. Vi har många stora kunder redan men det finns mer att hämta.

Efter semestern räknar Christoffer med att kunna köra på för fullt på egen hand men självklart kommer det finnas många frågor längs vägen, där Thomas kan vara en bra mentor.

– Thomas har ju hållit på med det här i några år och har erfarenheten och kunskapen i både processer och kunder. Jag hoppas att jag kan få återkomma till honom när jag blivit varm i kläderna, säger Christoffer.

Vad tycker Thomas själv att han har bidragit till Proton Finsihing med?

– Min kundservice. Jag har alltid försökt att hitta lösningar som passar kunden, säger Thomas.

Vad kommer Thomas att sakna efter sin långa resa inom ytbehandlingsbranschen?

– Många bra kunder som jag haft, säger Thomas. Alla kontakter med kunder och leverantörer genom åren.

– Till Christoffer vill jag säga, lycka till i en annorlunda värld med snabba puckar och trevliga kunder som är tacksamma för snabb service, avslutar Thomas.

Vi tackar Thomas Johansson och önskar både honom och Christoffer Ekdahl lycka till!

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032