23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK Instrument presenterar världens första helt beröringsfria och handhållna optiska mikrometer

Instrumentet heter ”Handy Wire Scanner” och är utvecklad av italienska Aeroel. Instrumentet har utvecklats under flera år och är en unik lösning att helt bärbart och beröringsfritt mäta diameter på tråd, kablar och andra liknande produkter.

"Handy Wire Scanner" bygger på två linjära sensorer, med LED och CCD-teknik, för att erhålla maximal precision i hela mätområdet, oberoende av en exakt positionering av tråden.

Instrumentet är mycket användarvänligt och mätningen startas genom att trycka på avtryckaren och tar endast några sekunder. Displayen guidar operatören till korrekt mätposition och visar sedan mätresultatet.

Skannern är även utformad för att fästas i en speciell hållare som enkelt och snabbt kan placeras in direkt i produktionslinjen där den även kan mäta inline (option).
Detta gör det möjligt att regelbundet övervaka flera produktionslinjer med endast ett mätinstrument!

Alla mätningar sparas i minnet av skannern tillsammans med datum, tid och maskinens nummer. Via en USB-anslutning kan data laddas ner till valfri dator.


KmK Instrument AB grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT).

Kontakta KmK Instrument på tel. 021-150 160 och besök vår hemsida för mer information www.kmk-instrument.se.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Tipsa en kollega

0.047